Снимка: БулфотоНационалният координатор на Гражданската платформа Изправи се.БГ! Ние идваме 

...
Снимка: БулфотоНационалният координатор на Гражданската платформа Изправи се.БГ! Ние идваме 
Коментари Харесай

Човек на Мая Манолова обяви: Ще подкрепим кандидатура на Румен Радев за втори мандат

Снимка: Булфото

Националният координатор на Гражданската платформа „ Изправи се.БГ! Ние идваме "   Андрей Вълчев обячи, че партията му изрично и абсолютно ще поддържа кандидатурата на президента Румен Радев за втори мандат.

Той посочи, че решението е единомислещо на национална среща на регионалните координатори на платформата в почивните дни. Координаторите насочат апел към всички членове на мрежата и симпатизанти да се включат както в акцията за президентските избори, по този начин и в самите избори.

" Президентът Румен Радев за нас е в основата на почналата смяна, която продължава - през днешния ден поставиха клетва народните представители от 46-тия парламент ", означи Вълчев.

По думите му пред политическата класа предстоят провокации, която нека е научила уроците на последните избори от българските жители посредством изборната интензивност и посредством състава на националното посланичество. Затова за гражданската платформа " Изправи се. БГ " е значимо да бъде непокътната президентската институция и Румен Радев да е отпред на тази институция.

" Видя се, че това е институцията, която е отворена към жителите, към разговор, към поддръжка - ясна, кардинална, поредна ", акцентира Вълчев и посочи, че декларират поддръжката си в този момент, с цел да не бъдат упрекнати в " тънки сметки " и в опит да се възползват от престижа на президента.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР